Στάικος Βεργέτης: “Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση”

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Στάικος Βεργέτης για την νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΑΠΟΕΛ με 2-0. Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

«Πρέπει να συγχαρούμε τα παιδιά γιατί έκαναν ακριβώς αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο, είναι εντυπωσιακό και το εκθειάζω στον μέγιστο βαθμό. Ήταν όλοι τους πολύ συγκεντρωμένοι στα καθήκοντα τους» τόνισε αρχικά ο Βεργέτης και πρόσθεσε: «Σίγουρα σου δίνει αβαντάζ το γκολ που μπαίνει τόσο νωρίς αλλά η ομάδα είχε συνολικά καλή αμυντική οργάνωση και καλές αντεπιθέσεις με τις οποίες θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ. Πλέον θα κυνηγήσουμε όποιες ελπίδες έχουμε για πρόκριση στην επόμενη φάση»
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος μίλησε για το ματς, αλλά και το επικείμενο παιχνίδι με την Σπάρτα: “Νομίζω ότι το ΑΠΟΕΛ δεν μας απείλησε. Όταν στα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι βάζεις γκολ, αλλάζει η εικόνα του αγώνα μετά. Δεν ξέρω να χορεύω τάνγκο αν και είμαι Αργεντινός, όμως το πιο σημαντικό δεν είναι αν χόρευα στο γήπεδο, αλλά είναι ότι βοήθησα τον Αστέρα να κερδίσει. Το πιο σημαντικός είναι να δούμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή και να δούμε μετά το ματς κόντρα στην Σπάρτα, μια ομάδα δύσκολη που έφερε δύο ισοπαλίες κόντρα στη Σάλκε. Είναι μία ομάδα δύσκολη αλλά η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και μακάρι να τα καταφέρουμε”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος