Στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ 0-0 με τον Πανιώνιο

Συμπληρώθηκε το παζλ των ομάδων που συνεχίζουν στα ημιτελικά του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο καθώς έμεινε στην Τούμπα στο 0-0 με τον Πανιώνιο και πέρασε χάρη στο εκτός έδρας γκολ στο πρώτο ματς (1-1).

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στη περιοχή του Πανιωνίου και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα οι «κυανέρυθροι» ήταν πιο επικίνδυνοι όσες φορές απείλησαν με καλύτερη ευκαιρία να χάνεται στο 28’ όταν το πλασέ του Μασούρα απέναντι στον Βελλίδη έφυγε έξω.

Ο Πανιώνιος συνέχισε να απειλεί και στο 48’ έχασε νέα ευκαιρία με τον Ανσαριφάρντ που μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 50’ ο ΠΑΟΚ είχε τη πρώτη του καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Πέλκα που μπλόκαρε ο Διούδης. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο τελευταίο τέταρτο όπου πίεσε για το γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Βίτορ, Μπερμπάτοφ, Μακ- Ανσαριφάρντ, Μπακασέτας, Μπαργκάν, Καθάριος, Ρισβάνης.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Χατζηϊσαϊας, Τζιόλης (46′ Κάτσε), Τσίμιροτ, Μακ, Αθανασιάδης (46′ Γκολάσα) Πέλκας, Μπερμπάτοφ.

Πανιώνιος: Διούδης, Οικονόμου (84′ Τασουλής), Κόρμπος, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (79′ Καθάριος), Μασούρας (62′ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καραμάνος και Ανσαριφάρντ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος