Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η ΑΕΚ, 2-0 τον Παναιτωλικό

Στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας ανέβηκε η ΑΕΚ που κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το σκορ άνοιξε ο Γιόχανσον στο 44’ και ο Πλατέλλας στο 75’ διαμόρφωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες, λόγω αποβολής του Μάρκος Πάουλο στο 87’ με δεύτερη κίτρινη. Πέναλτι έχασε ο Μάνταλος (απέκρουσε ο Κυριακίδης) στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δυνατά ξεκίνησε η ΑΕΚ που κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά και έχασε καλή ευκαιρία στο 15’ με τον Αραβίδη, όταν «άδειασε» τον Κούσσα και σούταρε με το αριστερό, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ο ρυθμός σταδιακά έπεσε με την «Ένωση» όμως πάντα να έχει την υπεροχή και στο 44’ βρήκε δίχτυα με την κεφαλιά του Γιόχανσον (1-0).

Στο 75’ η ΑΕΚ «καθάρισε» την νίκη με τον Πλατέλλα να γράφει από κοντά το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα (78’) ο Μάνταλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, ο οποίος απέκρουσε. Ο κίπερ του Παναιτωλικού αρνήθηκε το γκολ στον Τζεμπούρ σε διαδοχικές του κεφαλιές στο 88’ και στο 89’. Ωστόσο ο Τζεμπούρ κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά ο Μάνταλος νικήθηκε από τον Κυριακίδη από την άσπρη βούλα.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες: Μάνταλος, Σιμόες – Παπάζογλου, Κάπελ, Μάρκος Πάουλο

Κόκκινη: Μάρκος Πάουλο (87’ δεύτερη κίτρινη)

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Αρθο (85΄ Λαμπρόπουλος), Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης (69΄ Τζεμπούρ), Μπουονανότε (60΄ Πλατέλλας)

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας (80΄ Ζαρκάδας), Κούσσας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Μάρκος Πάουλο, Ουαρντά (68΄ Κουτρομάνος), Βιγιαφάνες, Καπέλ (58΄ Ρουσκουγέδα), Μαρκόφσκι

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος