Στη Λεωφόρο θα παίξει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο ματς στο Αζερμπαϊτζάν με τον Παναθηναϊκό να αποσπά λευκή ισοπαλία από την Καμπάλα (0-0) και να έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Οι «πράσινοι» με νίκη στη Λεωφόρο στον επαναληπτικό (27/8) προκρίνονται στους ομίλους.

Χωρίς τους Μπεργκ και Νίνη ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να χάσει στο δημιουργικό κομμάτι, όμως να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος στην άμυνα. Η Καμπάλα δεν μπόρεσε να απειλήσει και στο 16’ παραλίγο οι «πράσινοι» να έβρισκαν δίχτυα αν το δοκάρι δεν σταματούσε τη πορεία της μπάλας προς το τέρμα στο σουτ του Πέτριτς. Στο τελευταίο τέταρτο ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και πίεσε για το εκτός έδρας γκολ με την χρησιμοποίηση των Μπεργκ και Ατζαγκούν. Ο Σουηδός φορ έχασε καλές ευκαιρίες στο 80’ και στο 81’ όμως το μηδέν έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Αντρέ Μάρινερ (Αγγλία)

Κίτρινες: Ραφαέλ, Αντόνοφ – Ζέκα, Βέμερ

Καμπάλα (Ρόμαν Γκριγκόρτσουκ): Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροβ, Ράφαελ, Σαντίγκοβ, Ζετς (58΄ Ζαργκάροφ), Γκάι, Ζένιοβ, Ντοντό, Αντόνοφ (90΄ Μαμάντοφ).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Λουντ (67΄ Ατζαγκούν), Καλτσάς (76΄ Λαγός), Πράνιτς, Καρέλης (58΄ Μπεργκ), Πέτριτς

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMEsports (ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος