Στην Αθήνα έφτασε ο Παπανικολάου που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Κώστας Παπανικολάου προκειμένου να ξαναφορέσει τα «ερυθρόλευκα» στην δεύτερη καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Παπανικολάου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού από το Σάββατο (23/1) αλλά θεωρείται απίθανο να προλάβει το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (25/1) στο ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναϊκό καθώς θα έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Στην Ευρωλίγκα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη φετινή σεζόν την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου στη φάση των «16», όταν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Βαρκελώνη την πρώην ομάδα του Μπαρτσελόνα!

Ο διεθνής φόργουορντ στις πρώτες του δηλώσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ήρθα για να πολεμήσω και να δώσω τα πάντα στην ομάδα. Θέλω να σταθώ στην Μπαρτσελόνα. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που σεβάστηκαν την επιλογή μου, έδειξαν μεγάλο ήθος και πολιτισμός και δεν το είδαν εγωιστικά. Συμπεριφέρθηκαν άψογα και έδειξαν πόσο με σεβάστηκαν ως αθλητή. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ και αμέσως μετά να πιάσω δουλειά. Για μένα δεν έχει κλείσει ακόμα το κεφάλαιο ΝΒΑ, είμαι μικρός ακόμη. Τώρα με ενδιαφέρει να μάθω τα συστήματα της ομάδας και να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη φιλοσοφία της».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος