Στο πλευρό της ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συμπαρίσταται στην «πράσινη» ΠΑΕ για την ειρηνική κινητοποίηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την ερχόμενη Τετάρτη (25/11).

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο, που είχαν ως αποτέλεσμα να μην αρχίσει ο αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, με απόφαση του διαιτητή για λόγους ασφαλείας, κάλεσε σε ειρηνική διαμαρτυρία τους φίλους της ομάδας έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«H KAE Παναθηναϊκός συμπαρίσταται στην πρωτοβουλία της Παναθηναϊκής Οικογένειας για ειρηνική κινητοποίηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Τετάρτη (25/11) και θα τη στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Προτρέπει δε από την πλευρά της τον κόσμο της ομάδας να διαδηλώσει πολιτισμένα, ειρηνικά και με γνώμονα πάντα το καλό και το μέγεθος του συλλόγου.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζουμε τη βία, όμως απερίφραστα καταδικάζουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής που ουδεμία σχέση έχουν με την Παναθηναϊκή οικογένεια».

Κάλεσμα και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Λίγο αργότερα απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού  και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Όλοι οι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, επώνυμοι και μη, οφείλουμε να βρισκόμαστε την Τετάρτη στο ειρηνικό συλλαλητήριο, ώστε να δείξουμε έμπρακτα την αντίθεσή μας σε όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι, φυσικοί, αλλά και ηθικοί αυτουργοί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Μέχρι τότε, θεματοφύλακες θα είμαστε εμείς, ο επώνυμος και ανώνυμος κόσμος του Παναθηναϊκού. Και όλοι θυμόμαστε τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιος τα έβαλε μαζί του,» αναφέρει χαρακτηριστικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος