Στο “σκαμνί” ο Ολυμπιακός – “Δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος” απαντούν οι “ερυθρόλευκοι”

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία την προσεχή Παρασκευή από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκα για την συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας στα Χανιά στον αγώνα με τον Πλατανιά και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας του από 2 έως 4 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο.

Ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκα κάλεσε επίσης σε απολογία για την προσεχή Παρασκευή τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, και ΠΑΣ Γιάννινα για την συμπεριφορά των οπαδών τους την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλες τις υποθέσεις εμφανίζει εκείνη του Ολυμπιακού, που κλήθηκε με το στοιχείο ε του άρθρου 15 3β. και κινδυνεύει με τιμωρία 2 έως 4 αγωνιστικών (1-2 είναι χωρίς τον διπλασιασμό) της έδρας και πρόστιμο από 40.000 έως 70.000 ευρώ, που μπορεί να διπλασιαστεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν από το δικαιοδοτικό όργανο για τον αναπτήρα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Περιβολίων προς τον Κουλιμπαλί, στο 89ο λεπτό. Η πειραϊκή ομάδα κλήθηκε ως υπότροπος για φωτοβολίδα ευθείας βολής ή αντικείμενο που μπορεί να προκαλέσει σωματική βλάβη.

Ακόμα στο “σκαμνί” θα καθίσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ολυμπιακός: “Θα αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος”

Άμμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κλήση της σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League, λόγω του αναπτήρα που έπεσε στον Κουλιμπαλί κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά, την περασμένη Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκοι» αρνούνται ότι υπήρξε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή και εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι θα δικαιωθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “ερυθρολεύκων: «Δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση ρίψη αντικειμένου η οποία να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Αυτό προκύπτει από το οπτικοακουστικό υλικό και από τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδειχθεί και στην ακροαματική διαδικασία.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται απολύτως τις επιταγές του πειθαρχικού κώδικα και πιστεύει στην ακριβοδίκαιη εφαρμογή του με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σκοπίμως δημιουργείται από ορισμένους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος