Στον τελικό του Copa Del Rey η Μπέτις (Highlights)

Η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι ο αντίπαλος της Βαλένθια στον τελικό του Copa Del Rey, καθώς απόψε «σφράγισε» το δεύτερο «εισιτήριο» παρά το εντός έδρας 1-1 που παραχώρησε στην Ράγιο Βαγεκάνο.




Το τρίτο Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορία της και πρώτο μετά από 17 χρόνια (1977 και 2005) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Μπέτις στις 22/04 στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλης.

Οι Αναλουσιάνοι είχαν επικρατήσει στον πρώτο ημιτελικό με 2-1 εκτός έδρας και σήμερα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» πήραν αυτό που ήθελαν, έστω και μετά από δραματικό φινάλε και «ήρωα» τον Μπόρχα Ιγκλέσιας.

Η Ράγιο «πάλεψε» για το γκολ που θα της έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη της παρουσία σε τελικό Κυπέλλου στην 98χρονη ιστορία της, αλλά δεν τα κατάφερε παρότι προς στιγμή όλα έδειχναν το αντίθετο.

Το γκολ του Μπεμπε στο 80΄ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μέχρι το 90΄+2 κρατούσαν «αγκαλιά» το σκορ που θα έστελλνε το ματς στην παράταση.

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας, όμως, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 86ο λεπτό, στο 90΄+2 πέτυχε την ισοφάριση κι έστειλε την Μπέτις στον τελικό.

Τα αποτελέσματα των δύο ημιτελικών στο Copa Del Rey:

Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0 (1-1)

Μπέτις-Ράγιο Βαγεκάνο 1-1 (2-1)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος