Super League 2: Τρίτη σερί ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β’, τα Χανιά κέρδισαν (0-2) τον Παναθηναϊκό Β’ (video)

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Απόλλων Πόντου και Ολυμπιακός Β’ στο Καυτανζόγλειο, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι», που διατήρησαν το αήττητο, θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ ωστόσο σε τρεις περιπτώσεις η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Αρχικά σε ισάριθμες προσπάθειες του Χρήστου Λιάτσου – η πρώτη σε εκτέλεση φάουλ (43’) κι η δεύτερη σε σέντρα-σουτ (51’). Στο 76’ ήταν η σειρά του Φώτη Κίτσου να σημαδέψει και αυτός το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των «ροσονέρι» που πήραν τον τέταρτο βαθμό τους στα δυο τελευταία παιχνίδια τους.

Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία του Ολυμπιακού, τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια!

 

Παναθηναϊκός Β’-Χανιά 0-2

Τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 σημείωσαν τα Χανιά. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού Β’ στο Δημοτικό Ασπροπύργου, για την 9η αγωνιστική του Β’ Ομίλου, ξεπερνώντας στη βαθμολογία το σημερινό της αντίπαλο.

Τι κι αν οι «πράσινοι» του Γιάννη Βονόρτα προέρχονταν από δυο σερί επιτυχίες και η ομάδα της Κρήτης από ισάριθμες διαδοχικές ήττες; Με τα γκολ του Ανδρέα Βασιλόγιαννη (68’) και του Λούκας Κογιέτε (87’), οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε ένα πολύτιμο «τρίποντο».

Βέροια-Πανσερραϊκός 3-0

Στην κορυφή του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 ανέβηκε η Βέροια, έπειτα από τη νίκη της με 3-0 επί του Πανσερραϊκού για την 9η αγωνιστική. Η «Βασίλισσα του Βορρά» βρέθηκε δύο βαθμούς πάνω από την Ξάνθη, έχοντας όμως και δύο αγώνες περισσότερους.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Έπειτα από συνεργασία των γηπεδούχων από τα δεξιά, ο Στέλιος Πόζογλου έκανε την παράλληλη σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Ζουλιάν Μαρκιόνι και ξεγέλασε τον Παναγιώτη Κατσίκα – δεν εκτίμησε σωστά τη φάση – για να περάσει ολόκληρη τη γραμμή της εστίας του και με την παρέμβαση του Γιάννη Πασά.

Στο 65’ ο τελευταίος είδε το δυνατό σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κάτσικα, αλλά πέντε λεπτά μετά ο Βασίλης Γαβριηλίδης δε λάθεψε για το 3-0. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε με κεφαλιά ο Απόστολος Σκόνδρας στο 84ο λεπτό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος