Τούντορ: “Να μην σκεφτόμαστε το σκορ του πρώτου αγώνα”

Τη νίκη θα επιδιώξει σύμφωνα με τον Ιγκόρ Τούντορ και στη Δανία ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπρόντμπι (Πέμπτη 27/8, 21:00, ΟΤΕ TV) στον αγώνα ρεβάνς του 5-0 με το οποίο συνέτριψε την ομάδα του Τόμας Φρανκ.

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να εμφανιστούν σοβαροί στο γήπεδο και να μην σκέφτονται τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα επειδή στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.

Πιο συγκεκριμένα είπε ο κ. Τούντορ: “Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά για αυτό δεν είμαστε εδώ για αναψυχή. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο σοβαροί και να μην σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Εγώ θέλω να δω συγκεντρωμένους παίκτες στην ομάδα μου και περιμένω να δω μια καλή νοοτροπία όπως συμβαίνει στις προπονήσεις και να προσπαθήσουν για τις νίκες.

Για το ενδεχόμενο του rotation στο παιχνίδι: “Στο παιχνίδι με την Ξάνθη το έκανα για αρκετούς λόγους. Απουσίαζε ο Κάτσε και ο Πέλκας ενώ για το ματς με την Μπρόντμπι, ίσως ξεκουράσω κάποιους παίκτες αλλά κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα παίξουν αυτοί που παίζουν μέχρι στιγμής στα παιχνίδια. Γενικώς δεν κάνω ως προπονητής πολλές αλλαγές

Για το αν μπορεί να επηρεάσει θετικά την ομάδα ως αντίδραση η απώλεια δυο βαθμών στο ματς με την Ξάνθη: “Εξήγησα για ποιο λόγο ήρθε εκείνη η ισοπαλία. Σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχολογία και θεωρώ ότι είναι σημαντικό να ξεχνάμε το προηγούμενο παιχνίδι γιατί έτσι κι αλλιώς θα είναι μια γεμάτη σεζόν. Είτε παίξεις καλά είτε όχι στο προηγούμενο ματς πρέπει να το ξεχνάς. Έτσι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε και περιμένω καλή αντίδραση για τους παίκτες μου.

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει σέντερ φορ όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα: “Ο Άρνεσεν δουλεύει σε αυτό και εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στο πώς θα κερδίσουμε την Μπρόντμπι. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Θέλω να κερδίσουμε και τίποτε άλλο. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε μόνο για να κερδίσουμε. Να δείξουμε στο γήπεδο τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις

Ο Μιγκέλ Βιτόρ που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του είπε: ”Είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα αβαντάζ αλλά θέλουμε και εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Αυτό μας ενδιαφέρει και γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Κάθε παίκτης θέλει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε ματς και είναι ωφέλιμος και ο συναγωνισμός στην ομάδα. Ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Στο πρώτο ματς δεν κερδίσαμε εύκολα. Η Μπρόντμπι δεν είναι κακη ομάδα απλά εμείς κάναμε τις ευκαιρίες γκολ και το σημαντικό είναι να παίξουμε με την ίδια φιλοσοφία και σε αυτό το γήπεδο και να γυρίσουμε με τη νίκη στη Θεσσαλονίκη. Να κάνουμε εύκολο και το δεύτερο ματς όπως φάνηκε ότι ήταν και το πρώτο. Εμείς δεν σκεφτόμαστε από τώρα τον αγώνα με τον ΠΑΣ αφού πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τους Δανούς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος