Τούντορ: “Πάμε να κερδίσουμε-Παρελθόν ο Λούκας”

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό με την Σπάρτακ Τρνάβα ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, όπως είπε ο τεχνικός του δικεφάλου Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Κροάτης προπονητής παραδέχτηκε ότι το ματς είναι τελικός για τον ΠΑΟΚ ενώ αποκάλυψε ότι ο Λούκας Πέρεθ αποτελεί παρελθόν από τον δικέφαλο.

«Φυσικά και είναι (σ.σ. τελικός), γιατί αν χάσουμε δεν συνεχίζουμε στην διοργάνωση. Αλλά όλα τα παιχνίδια για μένα είναι σημαντικά. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα άλλα ματς για να μπούμε και να το κερδίσουμε» είπε ο Τούντορ και πρόσθεσε:

«Αυτή τη φορά θα παίξουμε με έντεκα και αυτό είναι το σημαντικό. Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά σέβομαι τη Σπαρτάκ. Έχει σοβαρό προπονητή και καλούς παίκτες, αλλά εμείς πρέπει να πιέσουμε και να δείξουμε την ποιότητά μας στο παιχνίδι. Να δω καλή άμυνα για ενενήντα λεπτά και καλή πίεση. Πιστεύω ότι αν αμυνθούμε καλά θα έρθουν και οι ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αν σκοράρουμε θα περάσουμε στην επόμενη φάση και αυτό είναι ξεκάθαρο».

Για το αν η πίεση είναι τώρα μεγαλύτερη σε σχέση με την παραμονή του αγώνα με την Λοκομοτίβα στην Τούμπα ο προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε: «Είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνουμε τα δύο ματς. Πλέον έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά από την άλλη απουσιάζουν παίκτες που είχαμε σε εκείνο το ματς».

Τέλος αναφερόμενος στον Λούκας Πέρεθ και στο γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή, ο Τούντορ αποκάλυψε:

«Δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά για ποδοσφαιριστές, ξέρω πως αύριο θα αγωνιστεί μια ομάδα που στη διάρκεια της σεζόν δεν θα την ξαναδείτε ποτέ, μας λείπουν πολλοί παίκτες, θα κατεβάσουμε μία ομάδα όμως που είναι δυνατή και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο των πλέι-οφ. Το κομμάτι της δουλειάς μου δεν είναι αυτό, το δικό μου κομμάτι είναι το αγωνιστικό και για μας ο Λούκας είναι παρελθόν και πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες που θα παίξουν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: INTIMEsports (VILLA)

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος