Τριάρα της Σουηδίας στο Κόσοβο, νίκη στο φινάλε για τη Σκωτία (highlights)

Η Σουηδία επικράτησε εύκολα του Κοσόβου με 3-0, διατηρώντας τη διαφορά από την Ελλάδα πριν το «ραντεβού» μεταξύ τους. Ο ΜακΤόμινεϊ λύτρωσε τη Σκωτία στο 94′, υπογράφοντας το 3-2 επί του Ισραήλ.

Στις αναμετρήσεις που εκκίνησαν στις 16:00 (ώρα Ελλάδας), η ΒοσνίαΕρζεγοβίνη επικράτησε με 2-0 του Καζακστάν, παραμένοντας στο «κόλπο» της πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2022. Αντίστοιχα, η Λιθουανία έκανε την έκπληξη στον 3ο όμιλο προκριματικών και αποκόμισε την πρώτη της νίκη, μετά την εντός έδρας επικράτηση με 3-1 επί της Βουλγαρίας. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και πέναλτι στο 14ο λεπτό, με τον Ντίμιταρ Ίλιεφ.

Από κει και πέρα, η Ιρλανδία επικράτησε με 2-0 του Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Ουκρανία πήρε το «διπλό» στην έδρα της Φινλανδίας με 2-1 και σκαρφάλωσε στη 2η θέση που οδηγεί στην πρόκριση προς το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Σουηδία, που αποτελεί την ανταγωνίστρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την 2η θέση στον 2ο όμιλο, επικράτησε εύκολα του Κοσόβου με 3-0 και παρέμεινε στο +3 από την Ελλάδα.

Τέλος, στο ενδιαφέρον ματς του 6ου ομίλου, η Σκωτία κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Ισραήλ με 3-2 στο φινάλε του αγώνα, χάρη σε γκολ του ΜακΤόμινεϊ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος