Τσάβι: «Ήταν μία ιστορική νίκη, είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Η Μπαρτσελόνα «απέδρασε» χθες (02/01) από το «Son Moix» επικρατώντας της Μαγιόρκα με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ντε Γιόνγκ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα», Τσάβι, δήλωσε πως είναι περήφανος για την ομάδα του μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη και τόνισε τη σπουδαία δουλειά ολόκληρης της ομάδας για αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι:

«Η ομάδα έχει κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια. Ήρθαμε έχοντας 17 απουσίες και γι’ αυτό ζήτησα να διακοπεί ο αγώνας. Είναι τρεις χρυσοί βαθμοί, ζωτικής σημασίας για εμάς. Απέχουμε ένα βαθμό από το Champions League. Είναι μια φανταστική μέρα, είναι μια νίκη από αυτές που σε κάνουν να είσαι πολύ περήφανος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είναι μια απίστευτη νίκη για εμάς. Είχαμε 17 παίκτες εκτός και αυτό σημαίνει πολλά. Κάθε αγώνας είναι ένας πόλεμος. Είναι μια ιστορική νίκη λόγω των 17 απουσιών», πρόσθεσε ο Τσάβι, ο οποίος θέλησε να τονίσει ότι «ο πρώτος γύρος τελείωσε και η νίκη στη Μαγιόρκα αξίζει μια αυτοκρατορία για εμάς».

Παράλληλα, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τους Λουκ ντε Γιονγκ και Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, λέγοντας τα εξής:

«Ο Λουκ είναι παράδειγμα επαγγελματία. Γίνεται λόγος ότι μπορεί να φύγει, αλλά δουλεύει σκληρά και θυσιάζεται για την ομάδα. Είναι ένας κολασμένος επαγγελματίας. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν αλλά και για τον Τερ Στέγκεν. Ο Μαρκ είναι υπέροχος τερματοφύλακας, δεν ανακαλύπτω τίποτα. Τον χρειαζόμουν και μας έσωσε σήμερα».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος