Τζέραρντ: «Η ευκαιρία ήταν πολύ μεγάλη για να την απορρίψω»

Ο Στίβεν Τζέραρντ αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του δόθηκε να προπονήσει σύλλογο της Premier League, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να απορρίψει τέτοια προοπτική.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, ο οποίος έβαλε την περασμένη σεζόν τέλος στην εννιάχρονη κυριαρχία της Σέλτικ στη Σκωτία και οδήγησε τη Ρέιντζερς στην κατάκτηση του τίτλου δίχως ήττα, αντικατέστησε τον Ντιν Σμιθ στην Άστον Βίλα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε δηλώσεις του ανέφερε πως: «Όταν έγινε το τηλεφώνημα, ήθελα να συμβεί αυτό πολύ γρήγορα γιατί, πρώτα απ’ όλα, η ευκαιρία ήταν πολύ μεγάλη».

«Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, αυτό θέλεις να συμβεί. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να καθυστερήσει, γιατί θέλεις να μπεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και να αρχίσεις να εργάζεσαι όσο πιο γρήγορα μπορείς».

Η τριετή θητεία του Τζέραρντ στη Ρέιντζερς αποδείχθηκε άκρως επιτυχημένη, καθώς ανοικοδόμησε τον σύλλογο που είχε υποστεί πολλές δυσκολίες, έπειτα από τον υποβιβασμό στην τελευταία κατηγορία, λόγω οικονομικών προβλημάτων την τελευταία δεκαετία.

Πλέον, ο 41χρονος τεχνικός είναι έτοιμος για τη νέα του πρόκληση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και καλείται να προσαρμοστεί άμεσα, καθώς οι «χωριάτες» βρίσκονται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

«Γνωρίζω ότι τα πρωταθλήματα είναι πολύ διαφορετικά όσον αφορά το επίπεδο, αλλά έχω μάθει πάρα πολλά τα τελευταία 3-1/2 χρόνια. Έχω ζήσει κάτω από αυτή την πίεση και την απαίτηση να κερδίζω κάθε εβδομάδα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι πηγαίνοντας σε ένα άλλο πρωτάθλημα – διαφορετικές ομάδες, διαφορετικοί προπονητές, διαφορετικές προκλήσεις – αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζεται γρήγορη προσαρμογή. Το καλό είναι ότι έχω παίξει πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα, οπότε ξέρω το επίπεδο, ξέρω τους παίκτες, ξέρω τα στυλ. Και έχω επίσης μια πραγματικά έμπειρη ομάδα συνεργατών».

Πηγή φωτογραφίας: Twitter/Aston Villa

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος