Βαριά ήττα για την εθνική ελπίδων, 4-0 από την Πορτογαλία

Με το… αριστερό έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της εθνικής ελπίδων ο Αντώνης Νικοπολίδης, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε βαριά ήττα με 4-0 από την Πορτογαλία στα «Πηγάδια» στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του UEFA U-21 2015-2017.

Οι Ίβηρες κατέγραψαν την τρίτη νίκη στις ισάριθμες έως τώρα αναμετρήσεις τους στον 4ο όμιλο, έφτασαν στους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Γκονζάλο Γκουέδες στο 45ο, Ζέλσον Μάρτινς στο 50ό, Ζοάο Κανσέλο στο 87ο λεπτό και Γκονζάλο Πασιένσα στις καθυστερήσεις.

Οι Πορτογάλοι ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο ημίωρο και έκαναν τη πρώτη καλή ευκαιρία στο 37’  με τον Φερνάντες που επενέβη σωτήρια ο Μπάρκας. Ωστόσο στο 45’ ο Γκουέδες απέφυγε τον Χοχούμη και άνοιξε το σκορ 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η εθνική δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 50’ δέχθηκε δεύτερο τέρμα από τον Μάρτινς (0-2). Οι Πορτογάλοι που είχαν την κυριαρχία απείλησαν στο 66’ με τον Νέβες, τον Ορτά στο 69’ και τον Μεδέιρος στο 80’ με τον Μπάρκα να αποκρούει ισάριθμες φορές. Όμως στο 87’ οι Κανσέλο – Γκουέδες άλλαξαν αστραπιαία την μπάλα και ο πρώτος έγραψε το 0-3, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (0-4) στις καθυστερήσεις με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Πασιένσα.

Διαιτητής: Αμαουρί Ντελερί (Γαλλία)

Κίτρινες: Χαρίσης, Φερνάντες, Λόπες.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Χουχούμης, Ρισβάνης (46΄ Πούγγουρας), Βούρος, Σάλιακας (73΄ Σαββίδης), Σιόπης, Χαρίσης, Δώνης, Μαυρίας, Τσιλιανίδης, Δώνης (56΄ Μυστακίδης), Ιωαννίδης.

Πορτογαλία: Βαρέλα, Κανσέλο, Ιε, Φιγκεϊρέδο, Ράφα, Ρούμπεν Νέβες, Φερνάντες, Όρτα (81΄ Πασιένσα), Ζέλσον Μάρτινς (62΄ Μεδέιρος), Γκουέδες, Λόπες (70΄ Ράμος).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος