Βαθμολογική ανάσα πήρε η Καλλονή

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε η Καλλονή επί του Πανθρακικού στην 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη κατηγορία. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Φαβάλι (53’) και Αναστασιάδης (85’).

Από το ξεκίνημα του ματς η Καλλονή έψαχνε το γκολ χάνοντας καλή ευκαιρία στο 39’ με την κεφαλιά του Κάρλσον που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, όμως βρήκε δίχτυα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 53’ ο Φαβάλι με κεφαλιά νίκησε τον Αθανασιάδη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 74’ με τον Ντιγκινί, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στο 85’ ο Αναστασιάδης με κεφαλιά σφράγισε τη νίκη της Καλλονής πετυχαίνοντας το 2-0.

Κίτρινες κάρτες: Πεταυράκης, Ποτουρίδης

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (76` Σπυρόπουλος), Μανούσος (87` Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (70` Μάρκοβιτς).

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντίγκινι, Λαδάκης (78` Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (57` Βάλτερ Φερνάντεθ), Μπουγαΐδης (46` Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Ίγκορ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Δημήτρης Γιαχανατζής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος