AΔΕΔΥ: Κινητοποίηση για την υπεράσπιση του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων

Την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 10:00πμ, στο ΜΤΠΥ (Λυκούργου 12) καλεί σε συγκέντρωση η ΑΔΕΔΥ, ενώ συμμετοχή έχουν ανακοινώσει ομοσπονδίες της δύναμής της.

Όπως αναφέρει η εκτελεστική επιτροπή της συνομοσπονδίας: “Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πήρε την πρωτοβουλία, πριν από 2 χρόνια, για τη συγκρότηση επιτροπής συνδικαλιστικών και συνταξιουχικών οργανώσεων για την υπεράσπιση του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ).

Η επιτροπή αυτή ανέπτυξε σημαντική δράση στο προηγούμενο διάστημα με συλλαλητήρια, διαβήματα, συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καταλήψεις του Μετοχικού Ταμείου κτλ.

Μετά τις πρόσφατες  αρνητικές εξελίξεις οι συνεργαζόμενες οργανώσεις στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016, αποφάσισαν να καλέσουν όλους τους συνταξιούχους και τους εν ενεργεία συναδέλφους – ασφαλισμένους του ΜΤΠΥ, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 10:00πμ, στο ΜΤΠΥ (Λυκούργου 12)”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος