Αναξιόπιστος και ασαφής ο Αλ. Τσίπρας δήλωσαν οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Μαγνησία

Αναξιόπιστο ως προς την αθέτηση των υποσχέσεων του και ασαφή ως προς τις νέες προεκλογικές δεσμεύσεις του χαρακτήρισαν τον κ. Αλέξη Τσίπρα, οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, στη Μαγνησία, κατά την σημερινή επίσημη παρουσίασή τους που έγινε στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας.

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος, Ζέττα Μακρή, Σάκης Κόκκινης, Γιώργος Καλτσογιάννης, Μιχάλης Μιτζικός, Έλενα Αντωνοπούλου, Σταύρος Νάκος και Χρήστος Χρόνης απηύθυναν κάλεσμα στους ψηφοφόρους του κόμματος να στηρίξουν μέχρι τέλους τη ΝΔ και να μην εφησυχάζουν με τις δημοσκοπήσεις, δίνοντας αγώνα για να είναι αυτή το κόμμα που θα εγγυηθεί τη σταθερότητα της χώρας και θα φέρει την ανάπτυξη.

Επίσης, χαρακτήρισαν τον πρόεδρο του κόμματος, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη ως έναν δυναμικό ηγέτη που έχει κερδίσει πλέον, την πλήρη αποδοχή του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που καταδεικνύεται και από τα υψηλά

Ο κ. Χρήστος Μπουκώρος τόνισε πως μόνο η ΝΔ  μπορεί να αναθερμάνει και να ανατάξει την οικονομία, ενώ πρόσθεσε πως το στοίχημα που τίθεται, είναι, είτε να πάμε μπροστά, είτε να μείνουμε στάσιμοι. Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις επισήμανε πως οι  μετρήσεις της κοινής γνώμης είναι καλές, δεν πρέπει όμως να υπάρξει εφησυχασμός αλά να δοθεί αγώνας πόρτα-πόρτα. Χαρακτήρισε τον κ. Μειμαράκη, το ισχυρό χαρτί της ΝΔ και εκτίμησε πως αν  δεν αναλάβει τη Δευτέρα, τη διακυβέρνηση της χώρας, θα κληθεί να την αναλάβει αργότερα, όταν όμως η κατάσταση θα έχει οδηγηθεί σε πολύ χειρότερο σημείο.

Η κ. Ζέττα Μακρή επαίνεσε επίσης, την προσωπικότητα του προέδρου της ΝΔ, αντιπαραβάλλοντάς την, με αυτή του κ. Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε αναξιόπιστο, ασαφή και βιαστικό, με ταυτόχρονη αδυναμία να επιλέξει σωστούς συνεργάτες.

Ο κ. Σάκης Κοκκίνης χαρακτήρισε καταστροφική τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ειδικά για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ενώ πρόσθεσε πως ο Μεϊμαράκης έχει ενώσει την παράταξη και όλοι πορεύονται μαζί του.

Ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης χαρακτήρισε ως την κρισιμότερη καμπή στην νεότερη ελληνική ιστορία, τις επικείμενες εκλογές, καθώς η απόφαση του ελληνικού λαού θα στιγματίσει το μέλλον της χώρας.

Ο κ. Μιχάλης Μιτζικός παρατήρησε πως, παρότι τον Γενάρη μας τους λέγανε λαϊκιστές και κινδυνολόγους , τελικά, αποδείχθηκαν αληθινοί. Ζήτησε σύνεση και όχι υπερβολές, προκειμένου να διαφυλαχθεί  η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Η κ. Έλενα Αντωνοπούλου εκτίμησε πως το κλίμα έχει αναστραφεί υπέρ της ΝΔ, προσθέτοντας ότι τον Γενάρη ο κόσμος ψήφισε θυμωμένα και τελικά, το πληρώσαμε όλοι. Συμπλήρωσε ακόμη, πως η ΝΔ μπορεί να έκανε λάθη αλλά κράτησε την Ελλάδα ψηλά και την οικονομία σε σταθερότητα.

Ο κ. Σταύρος Νάκος ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει με λογική και όχι με συναίσθημα και θυμό, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να επιλέξει την αποχή.;

Τέλος, ο κ. Χρήστος Χρόνης, εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ, τόνισε πως οι νέοι χρειάζονται σταθερότητα και μείωση της ανεργίας ώστε να μην αναγκαστούν να φύγουν από τη χώρα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ, κ. Γιώργος Κίτσιος, ευχαρίστησε τον κ. Κώστα Παπαδόπουλο και την κ. Μαρία Καπάνη, για το γεγονός ότι αποχώρησαν οικειοθελώς από την εκλογική διαδικασία, διευκολύνοντας τον σχεδιασμό του κόμματος. Κάλεσε επίσης, τον κόσμο στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος, την Παρασκευή, στις 8:30, στο Ξενία Βόλου,  με ομιλητή τον  ευρωβουλευτή, κ. Γιώργο Κύρτσο.

Να σημειωθεί πως – σύμφωνα με τους υποψηφίους – η επιλογή του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου,  έγινε με σκοπό να εκφράσουν την ευαισθησία τους για την ιστορική αυτή περιοχή, η οποία έχει πολλά να προσφέρει, όχι μόνο στην Μαγνησία αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος