Χανιά: «Ποδαδικό» στο Μουσείο Τυπογραφίας, με τον Κώστα Λειβαδά

Μουσικό «ποδαρικό» στο Μουσείο Τυπογραφίας, στο ΒΙΟΠΑ Χανίων, θα κάνει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου ο μουσικός και στιχουργός Κώστας Λειβαδάς. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ με την επίσημη παρουσίαση στα Χανιά, του νέου του cd «18 χρόνια δρόμος”.

Χανιά: «Ποδαδικό» στο Μουσείο Τυπογραφίας, με τον Κώστα Λειβαδά

Το διπλό αυτό cd – συλλογή περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά από το 1997 μέχρι σήμερα (από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Για να σε συναντήσω» και «Τα παιδιά των δρόμων» μέχρι τα τελευταία: «Η επιμονή σου» που μοιράστηκε μαζί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και «Τράβα ρε μάγκα» που συνέγραψε μαζί με την πιο σταθερή του συνεργάτιδα Ελένη Τσαλιγοπούλου).

https://www.youtube.com/watch?v=YVS5WbNhZWk

Στο cd συμμετέχουν πάνω από 20 αγαπημένοι Έλληνες ερμηνευτές όπως οι Μανώλης Λιδάκης, Γιάννης Kότσιρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Σκουλάς, Διονύσης Σαββόπουλος και πολλοί άλλοι.

Για την ολοκαίνουργια αυτή δουλειά, την γλυκιά «ενηλικίωση» στα μουσικά δρώμενα και για τον ίδιο τον Κώστα Λειβαδά, θα μιλήσουν ο Γιάννης Λυβιάκης, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» και προσωπικός φίλος του μουσικοσυνθέτη, ο Παναγιώτης Ορφανίδης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Δίκτυο FM 91,5 και ο Ματθαίος Φρατζεσκάκης, υπεύθυνος έκδοσης της μηνιαίας εφημερίδας «Πυξίδα της Πόλης».

Χανιά: «Ποδαδικό» στο Μουσείο Τυπογραφίας, με τον Κώστα Λειβαδά

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ένα ανεπανάληπτο live με τον Κώστα Λειβαδά στις καλύτερες στιγμές του! Το Μουσείο Τυπογραφίας θα είναι ανοικτό από τις 7 μ.μ για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν στην μαγευτική ιστορία της τυπογραφίας. Η οργανωμένη ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 7:10 ακριβώς. Είσοδος (με ένα ποτήρι κρασί): 4 ευρώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος