Χανιά: Τον Φεβρουάριο η Χειμωνιάτικη Πανελλήνια Συνάντηση Vespa

Το τριήμερο 26-28 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά η Χειμωνιάτικη Πανελλήνια Συνάντηση Vespa.

Το πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, έχει ως εξής:

Παρασκευή 26/2

Μεσημέρι:
Βόλτα στο Ακρωτήρι, φωτογράφιση στην υπέροχη θέα απο τους Τάφους των Βενιζέλων, και κατάληξη στην Ιστορική Μονή της Αγίας Τριάδας.
Εκεί θα απολαύσουμε ένα παραδοσιακό κρητικό κέρασμα με καλό κρασί και τσικουδιά. (Το πορτοφόλι μου… άθικτο, όλα κερασμένα!)

Βράδυ:
Βραδιά με live συγκρότημα σε κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Δυνατότητα επιλογής για φαγητό ή ποτό απο τους συμμετέχοντες. (Το πορτοφόλι μου… αν επιλέξω φαγητό, περίπου στα 15€/άτομο, αν επιλέξω ποτό 7€).

Σάββατο 27/2

Πρωί:
Βόλτα -«σουλάτσα»- στο παλιό λιμάνι Χανίων.
Βόλτα μέσα στα στενά σοκάκια της Παλιάς Πόλης για να απολαύσουμε πραγματικά όλη την ιστορία της μέσα στα αρχαία κτίσματα και όλους τους πολιτισμούς που την κατέκτησαν κατά καιρούς.
Φωτογράφιση με φόντο τον φάρο των Χανίων και κέρασμα στην πλατεία Συντριβανίου με παραδοσιακά γλυκίσματα και τσικουδιά. (Το πορτοφόλι μου… άθικτο, όλα κερασμένα!)

Μεσημέρι:
Ελεύθερο πρόγραμμα για φαγητό σε καταστήματα του παλιού λιμανιού.
Θα υπάρχουν ειδικά εκπτωτικά κουπόνια για να επιλέξουν οι φιλοξενούμενοι μόνοι τους το σημείο που θα γευματίσουν, με ειδικές προνομιακές τιμές. (Το πορτοφόλι μου… αναλόγως τι θα επιλέξω… Σουβλάκι ή αστακούς;)

Απόγευμα – βράδυ:

Αναχώρηση γύρω στις 5μμ για βόλτα και δείπνο
Η διαδρομή προς Θέρισσο και Ζούρβα θα σας συναρπάσει!
Εάν ο καιρός δεν ειναι και πολύ συνεργάσιμος για Vespa ειδικά λεωφορεία θα είναι διαθέσιμα από το Χανιώτικο Κλαμπ Vespa, ώστε να γίνει η «εκδρομή» μας πιο διασκεδαστική και σίγουρα πιο ασφαλής, αφού στο δείπνο… το κρασί και το κέφι θα ρέει άφθονο.
Δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο στο χωριό Θέρισσο, με κρητικό πιλάφι, καλιτσούνια, βραστό και τσιγαριαστό.
Κρητικό παραδοσιακό συγκρότημα και ο Dj Μαραγκουδάκης Κώστας θα μας διασκεδάσουν… καθώς η νύχτα μας θα εξελιχθεί σε ένα ατελείωτο και διασκεδαστικό Vespo-Party! (Το πορτοφόλι μου… το κρητικό δείπνο 15-20€)

Κυριακή 28/2

Ξυπνάμε (ξεμέθυστοι απο την προηγούμενη νύκτα) και αναχωρούμε με τα Vespάκια μας προς Αποκόρωνα.
Πίνουμε το καφεδάκι μας στη παραλία των Καλυβών, τρώμε το παραδοσιακό κρητικό πρωινό μας και κατευθυνόμαστε για το χωριό Τσιβαράς Αποκορώνου, όπου εκεί, ημιυπαίθρια, σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο, θα ακολουθήσει ένα κρητικό παραδοσιακό πανηγύρι!!!
Φασολάδα-day, λουκάνικα στη σχάρα, καλιτσούνια, κρασιά και ζωντανή κρητική μουσική σε στυλ… εκδρομικό… μέχρι το απόγευμα… όταν θα έρθει η ώρα να κατευθυνθούμε προς το πλοίο για αναχώρηση!
(Το πορτοφόλι μου… άθικτο, όλα κερασμένα!)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος