Σοκάρει η δολοφονία οικογένειας ομογενών στις ΗΠΑ (video)

Σοκάρει η ομαδική δολοφονία μιας τετραμελούς οικογένειας στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα δύο παιδιά και η μητέρα, ελληνικής καταγωγής, βρέθηκαν μαχαιρωμένοι μέσα στο σαλόνι του πολυτελούς σπιτιού τους, το οποίο στη συνέχεια πυρπολήθηκε. Στον κήπο της βίλας βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες, ο 50χρονος πατέρας και σύζυγος. Μυστήριο αποτελεί η σύλληψη του αδερφού του θύματος ως ύποπτου για εμπρησμό στο δικό του σπίτι.

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία της ελληνικής καταγωγής, Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, του συζύγου και των δυο παιδιών τους στο Κολτς Νεκ του Νιου Τζέρσεϊ, μία από τις πλουσιότερες συνοικίες της Αμερικής. Ο δράστης σκότωσε την τετραμελή οικογένεια προτού βάλει φωτιά στην αξίας δύο εκατομμυρίων έπαυλή τους.

Ο 50χρονος Κιθ Κανέιρο βρέθηκε νεκρός έξω από την έπαυλη. Είχε πυροβοληθεί στην πλάτη και το κεφάλι. Οι σοροί της 45χρονης Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο, του 11χρονου Τζέσε και της 8χρονης Σοφία βρέθηκαν μέσα στο καμένο σπίτι κι έφεραν τραύματα από μαχαίρι.

Και οι τέσσερις δολοφονήθηκαν κάποια στιγμή πριν ξεκινήσει η φωτιά.

Η αστυνομία κάνει λόγο για στοχευμένη επίθεση εναντίον της οικογένειας, ενώ το μυστήριο περιπλέκει περισσότερο η σύλληψη του αδελφού του θύματος για εμπρησμό. Ο 51χρονος Πολ Κανέιρο κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να κάψει το σπίτι του λίγες ώρες προτού τυλιχθεί στις φλόγες η έπαυλη του αδελφού του κι ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν η σύζυγός και οι δύο κόρες του, οι οποίες κατάφεραν να διαφύγουν. Ο ίδιος δηλώνει αθώος, ενώ η αστυνομία δεν διευκρινίζει εάν θεωρείται ύποπτος για το τετραπλό φονικό.

Οπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα δύο αδέλφια εμφανίζονταν να έχουν στενούς δεσμούς, ενώ ήταν συνέταιροι. Είχαν μαζί μια εταιρεία πληροφορικής και μία επιχείρηση απεντόμωσης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Επιμέλεια: Ε. Μυρίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος