Τα γυμνά αγάλματα του Ντόναλντ Τραμπ (video)

Η πλατεία Union της Νέας Υόρκης, η Λεωφόρος της Δόξας στο Χόλυγουντ, η Καλιφόρνια, το Σιάτλ και το Κλίβελαντ όπου έγινε το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, είχαν κοινό αξιοθέατο για λίγες ώρες, τα γυμνά αγάλματα που “αφιέρωσε” στον Ντόναλντ Τραμπ, η ομάδα αναρχικών Indecline.

“Κάθε αυταρχικός, απολυταρχικός ηγέτης και δικτάτορας που σέβεται τον εαυτό του ο Ρεπουμπλικανός οφείλει να έχει ένα άγαλμά του στις πλατείες”, είναι το μήνυμα της ομάδας που ονόμασε την “εικαστική” της παρέμβαση, “Αυτοκράτορας χωρίς γεννητικά όργανα”.

Τα αγάλματα φέρουν την υπογραφή “Ginger”, που σημαίνει ότι “φιλοτεχνήθηκαν από τον γνωστό επαγγελματία τερατουργημάτων ο οποίος προμηθεύει κινηματογραφικά στούντιο με ό,τι ζητήσουν για θρίλερ και τρομακτικά εφέ”, έγραψε η εφημερίδα Washington Post.

Η αποκαθήλωση των αγαλμάτων έγινε συντονισμένα από την αμερικανική αστυνομία, αλλά ήδη το Διαδίκτυο είχε κατακλυστεί από τις “αξέχαστες” εικόνες.

Σοβαρά διχασμένοι εμφανίζονται οι Αμερικανοί ψηφοφόροι σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που επιβεβαιώνει σε πανεθνικό επίπεδο ποσοστό 31% υπέρ της Χίλαρι Κλίντον και 27% υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, “με ελάχιστες αλλαγές ισορροπιών από τον περασμένο Μάρτιο”, σύμφωνα με την εταιρεία Pew.

Σε πανεθνικό επίπεδο διατηρείται προβάδισμα 4% για την υποψήφια των Δημοκρατικών, ωστόσο κατά 11% προηγείται ο ρεπουμλικανός υποψήφιος σε δημοσκόπηση για την πολιτεία της Ιντιάνα.

Πόλωση βλέπει το Cnn με επίκεντρο το μεταναστευτικό, καθώς τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων του Τραμπ θεωρούν τους μετανάστες “πρόβλημα”, ενώ μόνο το 17% συμφωνεί από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

ΠΗΓΗ:LA Times, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος