Το Χόλυγουντ παραμένει “μπλε” και σοκαρισμένο (video)

Από τη Μόσχα μέχρι το Νέο Δελχί και από το Λονδίνο μέχρι το Χόλυγουντ οι αντιφάσεις κυριαρχούν υπέρ και κατά του νικητή των αμερικανικών εκλογών. “Προδομένοι” και από τις δημοσκοπήσεις δηλώνουν οι καλλιτέχνες που επένδυσαν εκατομμύρια στην Χίλαρι Κλίντον, κάποιοι από τους οποίους δηλώνουν μάλιστα ότι θα φύγουν από τις ΗΠΑ.

Το Χόλυγουντ ενίσχυσε την εκστρατεία Κλίντον με 22 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το μερίδιο για τον Ντόναλντ Τραμπ περιορίστηκε σε 290.000 δολάρια, αποφάνθηκε το ίδρυμα στατιστικών μελετών Center for Responsive Politics, απαριθμώντας καλλιτέχνες που σκοπεύουν να μετακομίσουν επί προεδρίας Τραμπ.

Η Σερ, η οποία είχε πει ότι θα μετακόμιζε στον Δία στην περίπτωση που εκλεγεί ο Τραμπ, έστειλε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το μήνυμα: «Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος. Λυπάμαι για τους νέους».

Η τραγουδίστρια – θρύλος, αλλά και ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός ταινιών και σκηνοθέτης, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ είχε δηλώσει στην αυστραλιανή εκπομπή “60 λεπτά” ότι εάν νικήσει ο Ντόναλντ Τραμπ “θα ζητήσει άσυλο».

Ο ηθοποιός Μπράιαν Κράνστον σε μήνυμά του στα social media ανέφερε ότι θα φύγει στο Βανκούβερ του Καναδά, αν νικήσει ο Τραμπ.

Η κωμικός Έιμι Σούμερ είχε γνωστοποιήσει ότι αν χάσει η Χίλαρι Κλίντον θα φύγει στην Ισπανία. «Θα πρέπει να μάθω ισπανικά. Θα είναι τρέλα αν νικήσει ο Τραμπ».

Ο ράπερ Ne Yo ανακοίνωσε ότι θα φύγει από τις ΗΠΑ και θα μετακομίσει στον Καναδά για να είναι μαζί και με τον συνάδελφό του Καναδό ράπερ, Drake, αν χάσει η Κλίντον. «Εγώ και ο Drake θα γίνουμε γείτονες, αν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει πρόεδρος», είχε αναφέρει.

Η Λέιντι Γκάγκα πήγε έως τον ουρανοξύστη Τραμπ στο Μανχάταν και ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου απεικονίζεται η ίδια να κρατάει μια αφίσα με το σύνθημα «Love trumps hate» (η αγάπη κερδίζει το μίσος),το σύνθημα που χρησιμοποίησε η Χίλαρι Κλίντον στην καμπάνια της.

Η Κέιτ Πέρι , η οποία τραγούδησε για την Χίλαρι Κλίντον σε πολλές προεκλογικές της συγκεντρώσεις, δήλωσε από την πλευρά της: «μην κάθεστε άπραγοι. Μην κλαίτε. Κινηθείτε. Δεν είμαστε ένα έθνος που θα επιτρέψουμε στο μίσος να μας οδηγεί».

«Μια νέα Φλόγα άναψε. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τις προσπάθειες. Δεν θα παραδοθούμε ποτέ» έγραψε η Μαντόνα στο Twitter.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ,CNN,ΕΡΤ1 Ρεπορτάζ: Αγης Μενούτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος