“Είμαι ο Μπάτμαν!”: Παιδάκι δύο ετών ‘δραπέτευσε’ για να παίξει με τον σκύλο του γείτονα

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Η ιστορία που ακολουθεί δεν σχετίζεται ούτε με τη νέα ταινία του Matt Reeves, κι ούτε αφορά τον Σκοτεινό Ιππότη της Gotham. Αν και έχει ένα μικρό πέπλο μυστηρίου.

Βρισκόμαστε στο γραφικό Castel Gandolfo, μια μικρή πόλη νότια της Ρώμης, γνωστή για την εξοχική κατοικία του Ποντίφικα και με θέα την ηφαιστειακή λίμνη. 

Χθες το βράδυ λοιπόν ένα παιδί δυόμιση ετών, το οποίο βρισκόταν εκεί για διακοπές με τους γονείς του, απομακρύνθηκε από το σπίτι του ξυπόλητο και φορώντας τις πιτζάμες του χωρίς να αφήσει ίχνη. Όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό οι γονείς, έντρομοι, κάλεσαν την Αστυνομία.

Το περιστατικό όμως λύθηκε με μια τόσο χαρούμενη όσο απίστευτη νότα. Ο μικρός περπάτησε για περίπου 300 μέτρα και μπήκε στον κήπο ενός γείτονα, ο οποίος ρώτησε τον μικρό γιατί βρισκόταν εκεί και έλαβε την απάντηση “ήρθα να παίξω με τον σκύλο”. 

Έκπληκτος και αμήχανος, ο γείτονας κάλεσε τους άνδρες της Αστυνομία, στους οποίους το παιδάκι είπε “είμαι ο Μπάτμαν!”. Επίσης, στην ερώτηση για το πως βρέθηκε εκεί και που μένει, ο μικρός είπε “θα σας απαντήσω μόνο αν μου δώσετε λίγη σοκολάτα”. 

Πράγματι, με το που έλαβε την σοκολάτα, ο μικρός Μπάτμαν είπε στους αστυνομικούς πως οι γονείς του βρίσκονταν σε ένα σπίτι λίγο παρακάτω, και έτσι η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος