Έλον Μασκ: Πολύ ηλικιωμένος ο Τραμπ για να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία των ΗΠΑ

«Να σαλπάρει στο ηλιοβασίλεμα» προέτρεψε τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο «Μr Tesla», Έλον Μασκ, αντί να είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές. Με ανάρτησή του στο twitter υποστήριξε πως είναι πολύ ηλικιωμένος για να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία.

O Μασκ προέβη στο σχόλιο αυτό, μία εβδομάδα αφότου ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος τον αποκάλεσε ενώ βρισκόταν στην Αλάσκα «παλιάτσο», μετά την αποτυχία της εξαγοράς του Twitter.

O Νοτιοααφρικανός επιχειρηματίας τόνισε ότι ο Τραμπ, που είναι ήδη 76 ετών, θα έφθανε στην ηλικία των 82, εάν ολοκλήρωνε μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

«Αυτό σημαίνει πως είναι «πολύ μεγάλος για να είναι διευθύνων σύμβουλος σε οτιδήποτε, πόσο μάλλον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», έγραψε ο CEO της Tesla στο Twitter.

Ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ρεπουμπλικάνο κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον ντε Σάντις, υπογραμμίζοντας ότι θα «κερδίσει εύκολα» τον Δημοκρατικό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

«Στο παρελθόν ψήφιζα τους Δημοκρατικούς καθώς ήταν το πιο ευγενές πολιτικό κόμμα. Ωστόσο, έγινε το πολιτικό κόμμα της διαίρεσης και του μίσους. Έτσι, δεν μπορώ πλέον να τους υποστηρίζω και θα ψηφίσω τους Ρεπουμπλικάνους», ανέφερε ο Μασκ σε άλλη ανάρτησή του στο Twitter.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος