Επιχείρηση προσφέρει πολυτελή σπίτια ως κίνητρο σε εργαζομένους της

Την ώρα που αρκετές εταιρίες στο εξωτερικό αναζητούν τρόπους για την προσέλκυση αλλά και διατήρηση εργαζομένων, μια επιχείρηση στην κεντρική Φλόριντα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας δύο ολοκαίνουργια, ευρύχωρα σπίτια σε δύο τυχερούς εργαζόμενους!

Η Mechanical One σχεδιάζει να πραγματοποιήσει κλήρωση τον ερχόμενο Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο Jason James. «Το πάθος μου είναι να προσπαθώ να κερδίζω την εκτίμηση των εργαζόμενων», είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι εάν φροντίζουμε τους ανθρώπους μας, εκείνοι θα κάνουν περισσότερα για εμάς».

Η εταιρεία αγόρασε δύο οικόπεδα για τα σπίτια με τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια και έχει διαθέσει έναν προϋπολογισμό 500.000 δολαρίων για το έργο. Ο James είπε ότι σκέφτηκε και άλλα κίνητρα, όπως ένα αυτοκίνητο ή διακοπές. Αλλά μετά αποφάσισε ότι ήθελε οι υπάλληλοί του να μπορούν να απολαμβάνουν τα σπίτια τους. «Πολλοί από τους υπαλλήλους μας έχουν ήδη ένα σπίτι, αλλά πολλοί από αυτούς νοικιάζουν», είπε.

Πηγή: apnews.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος