Φωτιά στο Λονδίνο: Μόνα στο σπίτι τα δίδυμα που εξέπνευσαν – Μία σύλληψη για παραμέληση

Μια 27χρονη γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη για παραμέληση παιδιών, αφού δύο ζεύγη διδύμων τριών και τεσσάρων παιδιών βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο φλεγόμενο σπίτι τους στο Λονδίνο. Τα παιδιά αποδείχθηκε ότι ήταν μόνα στις 7:00 το απόγευμα όταν ξέσπασε η φωτιά.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Mail Online τα άτυχα αδέρφια ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από πυροσβέστες, αλλά δεν μπόρεσαν να σωθούν παρά τις προσπάθειες ανάνηψης. Τα αγόρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Σήμερα η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι η 27χρονη γυναίκα που συνελήφθη για παραμέληση παιδιών παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία. Αξιωματικοί εργάζονται επίσης στο ακίνητο με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου για να βρουν την αιτία της πυρκαγιάς.

Στους 60 πυροσβέστες που μπήκαν στο σπίτι χθες το βράδυ θα προσφερθούν συμβουλευτικές υπηρεσίες έχοντας μείνει «μουδιασμένοι από βαθιά θλίψη» μετά τον θάνατο των αγοριών.

Μια γειτόνισσα και φίλη της μητέρας των αγοριών είπε ότι εκείνη ζούσε μόνη με τα τέσσερα παιδιά της και εργαζόταν ως φροντιστής.

«Έχασα τέσσερα εγγόνια και ο γιος μου έχασε τα παιδιά του. Είναι σοκαριστικό γιατί τα δώρα τους ήταν όλα στοιβαγμένα κάτω από το δέντρο έτοιμα για αυτούς. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και απλώς περιμένουμε την αστυνομία να μας διαφωτίσει» τόνισε ο παππούς των παιδιών.

Πηγή: dailymail.co.uk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος