ΗΠΑ: Πήρε το πτυχίο της με το που έγινε 82 ετών – «Ποτέ δεν ξέρετε τι θα φέρει η ζωή»

Μόλις μια ημέρα μετά από τα 82α γενέθλιά της πήρε το πτυχίο της στη Διοίκηση επιχειρήσεων η Μπιλ, από το πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

Όπως έγινε γνωστό, η συνταξιούχος σήμερα νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον, αποφάσισε μετά από τα 70 της να τελειώσει, τελικά, τη σχολή της.

Δουλεύοντας στον τομέα της υγείας, συμμετείχε στα πλάνα διεξαγωγής μεγάλων διοργανώσεων που τελικά τη βοήθησαν να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα και τη ζωή της.

Στα 54 της, το 2004, η Μπιλ άρχισε τη δική της εταιρεία για το σχεδιασμό εκδηλώσεων κι άρχισε να φοιτά σε στο Howard Community College από όπου πήρε το δίπλωμα διετών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Όμως, έπειτα αποφάσισε να πάρει και το πτυχίο bachelor, με ένα μάθημα ανά φορά. «Ήθελα να διασφαλίσω πως είχα το χρόνο να αφιερωθώ σε όποιο μάθημα έπαιρνα. Ήμουν σαν τη χελώνα. Αργά και σταθερά κέρδιζα τον αγώνα» είπε η ίδια.

Αν και ήταν αισθητά μεγαλύτερη από τους συμφοιτητές της, η Μπιλ ήταν αφοσιωμένη και πρότυπο φοιτήτριας. Αποφοίτησε με τιμές και πήρε το πτυχίο της μαζί με άλλους 3.300 φοιτητές, από το 2020, 2021 και 2022.

Σύμφωνα με τον Μπομπ Λούντβιχ, εκπρόσωπο του πανεπιστημίου, η γυναίκα αποφοίτησε το 2020, ωστόσο λόγω της πανδημίας μπόρεσε να πάρει το πτυχίο της στην τελετή αποφοίτησης που έγινε προ ημερών.

«Να εκθέτετε τον εαυτό σας σε όσες δυνατότητες μπορείτε γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα φέρει η ζωή» λέει η ίδια σε δηλώσεις της, ενθαρρύνοντας τους άλλους να κυνηγούν τις γνώσεις και τη μόρφωση με «ανοιχτό μυαλό».

Πηγή: CNN

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος