ΗΠΑ: Τρεις οι νεκροί από πυροβολισμούς σε Βιομηχανία του Μέριλαντ -Ένας σοβαρά στο νοσοκομείο

Νεκροί από τα πυρά του συναδέλφου τους έπεσαν τρείς εργαζόμενοι σε βιομηχανία του Μέριλαντ  ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ακόμη ένας σοβαρά τραυματισμένος.

Από τα πυρά αστυνομικού τραυματίστηκε και ο 23χρονος δράστης καθώς προσπαθούσε να διαφύγει με αυτοκίνητο, ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Ουάσινγκτονκατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Τραυματίας είναι και ο αστυνομικός .Ο σερίφης Μάλεντορ απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για τις περιστάσεις του συμβάντος ή τα κίνητρα του δράστη. Είπε ότι, ο νεαρός και τα θύματα εργάζονταν στην εταιρεία Columbia Machine, στην πόλη Σμίθσμπεργκ, στα όρια της πολιτείας με την Πενσιλβάνια. Διευκρίνισε πως ο δράστης χρησιμοποίησε ημιαυτόματο πιστόλι.

Εκπρόσωπος της βιομηχανίας περιορίστηκε να πει πως η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές στην έρευνά τους.

Το νέο mass shooting –επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων που έχουν τέσσερα ή περισσότερα θύματα, στην ορολογία των αμερικανικών αρχών– προστέθηκε στη σειρά των πρόσφατων τραγωδιών του είδους.

Η επίθεση στο Μέριλαντ διαπράχθηκε την ώρα που συνεχίζεται ο δημόσιος διάλογος για τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων στις ΗΠΑ, έπειτα από τις πολύνεκρες επιθέσεις σε σούπερ μάρκετ, σε πρωτοβάθμιο σχολείο και σε νοσοκομείο μέσα σε μερικές ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος