Φάρσα αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα καταφύγια ζώων

Ο Γάλλος φαρσέρ Rémi Gaillard, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την εγκατάλειψη ανεπιθύμητων κατοικίδιων ζώων.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος πως νιώθουν τα αμέτρητα ζώα που μεταφέρονται σε καταφύγια. Η κυρία που εμφανίζεται στο βίντεο, βίωσε από πρώτο χέρι την «αλήθεια» που κρύβεται στα κελιά των καταφυγίων.

Η ανυποψίαστη γυναίκα βρέθηκε στο καταφύγιο με σκοπό να αφήσει ένα χαμένο σκύλο, χωρίς φυσικά να γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει.

Στο βίντεο το προσωπικό της μονάδας είναι μεταμφιεσμένο με κουστούμια ζώων και φροντίζει άτομα που βρίσκονται σε κελιά. Μετά τη φάρσα, η “πρωταγωνίστρια” του βίντεο ζήτησε βοήθεια σε κάποιο άλλο κέντρο.

Η γυναίκα χειρίστηκε ορθά τη περίπτωση εύρεσης χαμένου ζώου, καθώς τα καταφύγια διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό ανίχνευσης τσιπ, έτσι ώστε να επιστρέψουν τα χαμένα ζώα στον ιδιοκτήτη τους.

Σε περίπτωση που τα ζώα δεν έχουν κάποιο μικροτσίπ, προχωρούν σε κράτηση τους μέχρι να βρεθεί κάποιος να τα υιοθετήσει και να τους προσφέρει στέγη και αγάπη.

Πηγή: The Dodo

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος