Στα χέρια της αστυνομίας ο μακελάρης του Ρέινα (video)

Στα κεντρικά της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης κρατείται και ανακρίνεται ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα.

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε το δράστη της αιματηρής επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με συνέπεια το θάνατο 39 ανθρώπων, μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι τουρκικές αρχές τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης η σύλληψή του έγινε μετά από έφοδο της αστυνομίας στη συνοικία Εσένγιουρτ και όπως αναφέρουν ο Μασαρίποφ παρέμεινε στην Κωνσταντινούπολη μετά το μακελειό, επέστρεψε στο σπίτι του όπου και απήγαγε τον 4χρονο γιο του, το ένα από τα δύο μικρά παιδιά του, γεγονός που είχε καταθέσει και η γυναίκα του.

Τα κρατικά ΜΜΕ στην Τουρκία μετέδωσαν ότι η σύλληψη έγινε μαζί με άλλους τέσσερις υπόπτους, σε κρυψώνα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ανέφεραν ότι οι Αρχές έθεσαν υπό κράτηση εκτός από τον θεωρούμενο δράστη και έναν άνδρα από το Κιργιστάν, όπως και τρεις γυναίκες από Αίγυπτο, Σενεγάλη και Σομαλία.

Στα χέρια της αστυνομίας ο μακελάρης του Ρέινα  (video)

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Ανατολή, αλλά κι άλλα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το όνομα του συλληφθέντα είναι Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, ενώ η σύλληψή του, έγινε μαζί με έναν άντρα από το Κιργιστάν και τρεις γυναίκες, από την Αίγυπτο, τη Σενεγάλη και τη Σομαλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Συνελήφθη ο δράστης του μακελειού στο Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος