Τίρανα: Έκθεση εργασίας ελληνικών επιχειρήσεων – 800 νέες θέσεις εργασίας για τους νέους

Για δύο συνεχόμενες ημέρες, εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας παρουσιάζονται στο Palace of Congresses, τις οποίες προσφέρουν ελληνικές επιχειρήσεις στα Τίρανα. Την Έκθεση Εργασίας «Syn Ergasia» επισκέφθηκε χτες, στην τελετή των εγκαινίων της και ο Δήμαρχος Τιράνων, Erion Veliaj.

Ο δήμαρχος Veliaj επεσήμανε το γεγονός των ιδιαίτερων σχέσεων που χτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες έχουν δημιουργήσει σήμερα πολλά κοινά οικονομικά σημεία. 

Τίρανα: Έκθεση εργασίας ελληνικών επιχειρήσεων – 800 νέες θέσεις εργασίας για τους νέουςΟ Veliaj είπε ότι αυτή η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται και στο πλαίσιο των Τιράνων ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας, προσφέρει 800 νέες θέσεις εργασίας για τους νέους της Αλβανίας. 

Ο δήμαρχος Veliaj, ο οποίος δώρισε στον δήμαρχο Ζέρβα, ως συμβολικό καλωσορίσματος, το Κλειδί των Τιράνων, είπε ότι η Θεσσαλονίκη έχει πάντα ανοιχτή πόρτα στην αλβανική πρωτεύουσα. 

Στο μεταξύ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας εξέφρασε την χαρά του που η συνεργασία των δύο πόλεων θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και στο μέλλον.

Η «Syn Ergasia», αντιπροσωπεύει μια κοινή προσπάθεια της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα, του Δήμου Τιράνων και του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Αλβανίας. Η έκθεση θα διαρκέσει 2 ημέρες και θα είναι αφιερωμένη στις ευκαιρίες απασχόλησης και την οικοδόμηση σταδιοδρομίας.

Πηγή: ATSH 

Μετάφραση: Σταυρούλα Ευάγγελου 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος