Δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης από τον Απόλλωνα Πάτρας

Συνεχίζοντας μία πρακτική που ακολουθεί με συνέπεια εδώ και χρόνια ο Απόλλωνας της Πάτρας, ανακοίνωσε και για αυτήν την εορταστική περίοδο, δραστηριότητες κοινωνικής αλληλεγγύης, καλώντας τους φιλάθλους σε συμμετοχή.

Συγκεκριμένα η πατρινή ομάδα έκανε γνωστό ότι: “Η «οικογένεια» του Απόλλωνα στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων και συναισθανόμενη την ευθύνη απέναντι στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια να γίνει συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και παιχνιδιών τα οποία θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στο αθλητικό κέντρο της Περιβόλας τόσο στο παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου (17/12) με τον Άρη όσο και στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με την Κύμη που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου“.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως: “Τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας, ενώ τα ρούχα και τα παιχνίδια πρέπει να είναι καινούργια ή σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα ζητούν από τους φίλους της ομάδας να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόσκληση και να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς”.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας της Πάτρας, πριν λίγο καιρό συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής και δράσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος