Έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Για όποιον η θάλασσα στον Ήλιο είναι τοπίο»

Εγκαινιάζεται το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 9μ.μ. στον εκθεσιακό χώρο του Γηροκομείου Βόλου η Διεθνής Θεματική Έκθεση Φωτογραφίας 2015. Η έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 8 Νοεμβρίου, θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα πιθανά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση Ιδρυμάτων του Βόλου. Την Έκθεση διοργανώνουν ο Φορέας “Μαγνήτων Κιβωτός” σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική Ομάδα Φωτογραφίας του Αργύρη Ζαφειρίδη.

Η πρόσκληση προς τους φωτογράφους που συμμετέχουν  είναι αποτέλεσμα αναγνώρισης και  εκτίμησης , τις οποίες έχουν κατακτήσει στην φωτογραφική κοινότητα , για την εικαστική τους παρουσία επιπλέον δε για τις  ενδιαφέρουσες θαλασσινές τους συνθέσεις , με τις οποίες λαμβάνουν μέρος στη σημαντική  αυτή έκθεση , συμμετέχοντας με έως δυο φωτογραφίες.

Στην Διεθνή Θεματική έκθεση Φωτογραφίας που τον τίτλο της , «Για όποιον η θάλασσα στον Ήλιο είναι τοπίο» δανείστηκε από στοίχο του Οδυσσέα Ελύτη, συμμετέχουν πενήντα Φωτογράφοι από πολλά μέρη της Ελλάδας , εκ των οποίων επτά είναι από την Τουρκία , την Ιταλία και την Μάλτα , δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τον διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης.

Οι διοργανωτές φορείς , καθώς και ο επιμελητής της Έκθεσης Αργύρης Ζαφειρίδης, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο του Γηροκομείου Βόλου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος