Α. Καββαδία: “Το αν υπάρχουν συμφωνίες που δεν τηρούνται, αποδεικνύει το μέγεθος της κρίσης που βιώνει η Ευρώπη” (aud)

Δημοσιογραφική επιτυχία χαρακτήρισε το δημοσίευμα του περιοδικού “Επίκαιρα”, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία και στο οποίο αναφέρεται σε επιστολή του κου Σηφουνάκη προς την κα Γεννηματά και στην οποία εμπλέκει τον κο Βενιζέλο με τον κο Βγενόπουλο.

Η κα Καββαδία μιλώντας στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Νίκο Τσιμπίδα και Μαρία Κλάδου είπε ότι το θέμα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. ‘Θα έχει ενδιαφέρον να δοθούν εξηγήσεις από τον κο Βενιζέλο γιατί είναι πράγματα που του καταμαρτυρούν τα ίδια τα στελέχη του κόμματός του. Θα ακουστούν πολλά την Τρίτη”, εκτίμησε η βουλευτής.

Ερωτηθείσα για το προσφυγικό, η κα Καββαδία επεσήμανε ότι: “Το αν υπάρχουν συμφωνίες που δεν τηρούνται αποδεικνύει και το μέγεθος της κρίσης που βιώνει η Ευρώπη. Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας κατάστασης, στην οποία όχι απλώς παρατηρούνται ρωγμές στην Ευρώπη, αλλά δεν υπάρχει πια κοινότητα σε αυτή την ΕΕ”. “Πρέπει να ανακαλύψουμε ξανά την Ευρώπη, αν θέλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα είναι τραγικό λάθος να συσχετιστεί το προσφυγικό με το θέμα της τρομοκρατίας και το θέμα της τρομοκρατίας με το Ισλάμ, είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να αντιταχθούμε όλοι μας σθεναρά. Δεν υπάρχει πιο ολισθηρός δρόμος από αυτόν. Θα πρέπει να αναζητηθούν αλλού τα αίτια της τρομοκρατίας”, συμπλήρωσε η βουλευτής.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος