Χαροπαλεύει 31χρονος που καυγάδισε με σεκιούριτι σε κλαμπ της Μυκόνου (vid)

Ενα θλιβερό περιστατικό που θυμίζει την υπόθεση Ντουζόν πριν από επτά χρόνια, έλαβε χώρα σε beach bar της Μυκόνου. Ένας πελάτης, πατέρας δύο παιδιών μετά από καυγά με άλλο θαμώνα και με δύο σεκιούριτι του μαγαζιού, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Θριάσειο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής έξω από beach bar σε πασίγνωστη παραλία της Μυκόνου.

Ένας Κύπριος 31ενός ετών – φέρεται- αρχικά , να διαπληκτίστηκε με συμπατριώτη του μέσα στο κατάστημα. Απομακρύνθηκε από προσωπικό ασφαλείας του καταστήματος για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Στη συνέχεια – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- επιχείρησε να ξαναμπεί στο μαγαζί οπότε και πάλι επενέβη, η ιδιωτική ασφάλεια. Κατά την διάρκεια της έντασης ο Κύπριος έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα . Στην συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Ο δεύτερος εμπλεκόμενος δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

Οι αρχές ερευνούν τι έγινε κατά την διάρκεια της έντασης μεταξύ των δύο σεκιούριτι και του θύματος. Αν ξυλοκοπήθηκε και –το κυριότερο- πως έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ – !
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΖΩΗΣ ΚΑΚΚΑΒΑΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος