Δ. Στρατούλης: “Η πολιτική που προβάλλουμε είναι μια εναλλακτική λύση” (Aud)

“Έχουμε πολιτική αντιπαράθεση με τον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ”, τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής με τη ΛΑΕ, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στις Κωνσταντίνα Δημητρούλη και Αρετή Μπίτα.

“Δεν έχουμε μια αντιμνημονιακή ρητορική. Η πολιτική που προβάλλουμε είναι μια εναλλακτική λύση ανασυγκρότησης της χώρας με διαγραφή του χρέους, εθνικοποίηση των τραπεζών, σταμάτημα ιδιωτικοποίησεων αποκατάσταση της δημοκρατίας”, σημείωσε ο Δημήτρης Στρατούλης.

“H εμπειρία του τελευταίου 7μηνου”, όπως είπε ο κ. Στρατούλης, “έδειξε ότι η πολιτική μας θα εμποδιστεί απ την ΕΕ, γιατί θα μας στραγγαλίσει οικονομικά, οπότε για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας πρέπει να φύγουμε από την Ευρωζώνη αλλά όχι απο την ΕΕ”.

“Ο δρόμος που προτείνουμε είναι ελπιδοφόρος. Με τα μνημόνια δεν έχουμε ελπίδα. Στην αρχή θα έχουμε δυσκολίες μόνο για 4 έως 6 μήνες”, υπογράμμισε ο κ. Στρατούλης. “Η Τσεχία π.χ. δεν είναι στο ευρώ, αλλά ανήκει στην Ευρώπη, δεν έχει πρόβλημα που έχει εθνικό νόμισμα”, πρόσθεσε

“Το μέτωπο που προετοιμάζουμε”, υπογράμμισε ο κ. Στρατούλης, “είναι για δύο λόγους: Πρώτον, για να είμαστε μια ισχυρή αντιπολίτευση και δεύτερον, για να έχουμε δυνατότητα να προβάλλουμε την εναλλακτική λύση που προτείνουμε και ότι τα μνημόνια δεν είναι η μόνη λύση”.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος