Ευσεβείς πόθους των εθισμένων στις καρέκλες της εξουσίας, χαρακτηρίζει τα σενάρια της οικουμενικής ο Ν. Παππάς (upd) (vid)

«Τα σενάρια της οικουμενικής τα διατηρούν στο τραπέζι προφανώς μόνον όσοι έχουν ευσεβείς πόθους να επιστρέψουν στις καρέκλες της εξουσίας -στις οποίες είναι εθισμένοι- με “παρά φύσιν” μεθόδους, ενώ ο λαός τους έδειξε την πόρτα της εξόδου», αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ισχυρή κι έτσι θα παραμείνει» τονίζει. «Ο τόπος έχει κυβέρνηση που κατάφερε να μηδενίσει τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε στην ανάπτυξη η επιβολή της χρηματοπιστωτικής ασφυξίας», η ύφεση εκμηδενίζεται, η δόση έρχεται κανονικά και οι ρυθμίσεις ψηφίζονται τις πρώτες βδομάδες του Ιανουαρίου», επισημαίνει ο κ. Παππάς.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα περί αποχώρησης του ΔΝΤ από την Ελλάδα, ο υπουργός Επικρατείας τονίζει ότι «η Ευρώπη έχει κάθε δυνατότητα να χειριστεί τα του οίκου της», ενώ επισημαίνει ότι δεν είναι μόνο το ΔΝΤ υπέρ της αναδιάρθρωσης του χρέους. «Είναι κοινός τόπος ότι οι σκληρές και άκαμπτες απαιτήσεις του Ταμείου όχι μόνο δεν φέρνουν λύση σε κανένα πρόβλημα, αλλά εξωθούν τα πράγματα σε εκρηκτικά κοινωνικά, αλλά και οικονομικά αδιέξοδα», συμπληρώνει.

Πηγή: Α’Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος