Ένοπλη ληστεία με «ασπίδα» πελάτισσα – Βίντεο ντοκουμέντο

Δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ως “ασπίδα” μια πελάτισσα, ο δράστης της ένοπλης ληστείας σε τράπεζα, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 25/6, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται ο ληστής, με άσπρο καπέλο, διπλή μάσκα και σκούρα ρούχα, να πλησιάζει στο γκισέ και με την απειλή πιστολιού να ζητάει χρήματα από την υπάλληλο.

Ο δράστης, πιθανόν θεωρεί ότι η ταμίας καθυστερεί σκόπιμα, ίσως για να πατήσει το κουμπί του συναγερμού και τότε ο ληστής αστραπιαία αρπάζει μια νεαρή γυναίκα—πιθανόν πρόκειται για πελάτισσα, την οδηγεί μπροστά στο γκισέ, της κολλάει το πιστόλι στην πλάτη και τότε η ταμίας του δίνει μια δεσμίδα χαρτονομίσματα.

Θα δούμε και τι συμβαίνει πριν αρπάξει την κοπέλα.

Στον καναπέ της τράπεζας κάθεται ένας νεαρός πελάτης. Βλέποντας τον ληστή στο γκισέ, σιγά-σιγά σηκώνεται και κάθεται στο δάπεδο, μάλλον για να δείξει στο δράστη ότι δεν σκοπεύει να αντιδράσει.

Η ληστεία έγινε λίγο πριν κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας , στις 2 παρά 10 , στη λεωφόρο Δεκελείας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αλήθεια είναι ότι είχε καιρό να γίνει ληστεία τράπεζας, λόγω και των μέτρων που ισχύουν στα υποκαταστήματα για την πανδημία.

Ο δράστης αναζητείται, η λεία του είναι περίπου 5.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος