Φ. Βάκη: “Να κλείσει η αξιολόγηση μέσα στον Απρίλιο και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους” (aud)

“Έχουμε να κάνουμε με έναν στυγνό εκβιασμό προκειμένου να εξουθενωθεί μια χώρα, ένας λαός και όταν φτάσει στο μη περαιτέρω να δεχθεί αμαχητί εντελώς παράλογα μέτρα, τα οποία δεν έχουν συμφωνηθεί”, δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βακη στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα αναφερόμενη στη στάση του ΔΝΤ.

“Την ίδια ώρα η αντιπολίτευση σφυρίζει αδιάφορα και έχει ταυτιστεί απολύτως με τη στάση του ΔΝΤ”, πρόσθεσε η κα Βάκη. “Το θέμα είναι να κλείσει η αξιολόγηση μέσα στον Απρίλιο, να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να τηρηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί στη συμφωνία του Αυγούστου και τίποτα άλλο”, συμπλήρωσε η κα Βάκη.

Αναφερόμενη στο θέμα του κου Παπασταύρου και την εμπλοκή του ονόματός του στη λίστα “Panama papers”, η κα Βάκη είπε χαρακτηριστικά: “Όποια λίστα και αν ανοίξει κανείς, τον κο Παπασταύρου θα βρει μέσα, το πρόβλημά μας είναι πως διέρρευσαν; ή το ότι ο εκλεκτός και ο στενότερος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού εμπλέκεται και ενέχεται σε τόσες λίστες και σε τόσα σκάνδαλα”;

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος