Κινητοποιήσεις AΔΕΔΥ: Με την ΠΟΕΔΗΝ στις 15/12 για τον προϋπολογισμό στις 16/12

Σε διήμερο κινητοποιήσεων καλεί η ΑΔΕΔΥ με αφετηρία την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα όπου έχει κινητοποίηση η ΠΟΕΔΗΝ με συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00πμ, στο Υπουργείο Υγείας.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση και αναφέρει ότι στηρίζει το δiεκδικητικό πλαίσιο που είναι: »Ένταξη στα ΒΑΕ – Αύξηση και επέκταση επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας – Αύξηση μισθών – Μόνιμο υγειονομικό επίδομα – Χορήγηση του επιδόματος στις προνομιακές μονάδες ΕΚΕΨΥ – Άρση αναστολών εργασίας – Μονιμοποίηση συμβασιούχων
Αναγνώριση του θανάτου από κορονοϊό ως εργατικό ατύχημα».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 11:00πμ, στο Υπουργείο Υγείας.

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 καλεί σε συγκέντρωση για τον προϋπολογισμό στην πλατεία Κλαυθμώνος και όπως αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από κοινού με Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), καλούν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα της Αθήνας, σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 17.30, και στη συνέχεια σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ώρα 18.30, ενάντια στον κρατικό προϋπολογισμό του 2022.

Οι εργαζόμενοι όχι μόνο δεν βλέπουν την ανάπτυξη να έρχεται, αλλά το μόνο που θα δουν είναι κι άλλα βάρη στις πλάτες τους, προκειμένου η κυβέρνηση να παρουσιάσει θετικά πρόσημα.
Οι εργαζόμενοι ματώνουν καθημερινά, η φτώχεια μεγαλώνει.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους νέους να δώσουμε δυναμικό παρών στη συγκέντρωση, να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωσή μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος