Αντιδράσεις για τη “Λευκή Νύχτα” στο Μαρούσι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Τη διοργάνωση “Λευκής Νύχτας” για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, ανακοίνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τον τοπικό εμπορικό σύλλογο και υπόσχεται μία «ξεχωριστή» νύχτα στους επισκέπτες του το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου από τις 7 το απόγευμα έως και μετά τα μεσάνυχτα. Δε λείπουν όμως και οι αντιδράσεις.

Αντιδράσεις για τη “Λευκή Νύχτα” στο Μαρούσι το Σάββατο 10 ΟκτωβρίουΕργαζόμενοι-ες στον κλάδο του εμπορίου, που και στο παρελθόν έχουν αντιδράσει τόσο στις “Λευκές Νύχτες”, όσο και στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, ανακοίνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Σάββατο 10/10, 6μμ, Μαρούσι – σταθμός ΗΣΑΠ.

Αντιδράσεις για τη “Λευκή Νύχτα” στο Μαρούσι το Σάββατο 10 ΟκτωβρίουΌπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε κείμενό τους: “Αν πριν 2 χρόνια οι «Λευκές Νύχτες» παρουσιάστηκαν ως «εξαιρέσεις» για τον κόσμο του εμπορίου, έχουμε την πείρα ως εργαζόμενοι να αντιληφθούμε ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού»! Το ίδιο συνέβη και πριν χρόνια με την ελαστικοποίηση του ωραρίου, το ίδιο συμβαίνει αυτή την περίοδο που επιχειρούν να καταργήσουν ολοκληρωτικά την κυριακάτικη αργία μέσα από την εφαρμογή των «7 εργάσιμων Κυριακών», το ίδιο κάνουν και με τις «Λευκές Νύχτες» παραχωρώντας σε κάθε Περιφέρεια, σε κάθε Δήμαρχο να οργανώνουν επαναλαμβανόμενα κατά το δοκούν τέτοιες φιέστες. Ήδη, τον φετινό Δεκέμβρη επιχειρείται να εφαρμοστεί και «με το νόμο» πλέον, το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων για 3 συνεχόμενες Κυριακές…”.

Πηγή φωτο: εμπορικός σύλλογος Αμαρουσίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος