Χωρίς Μεσάζοντες: Συνεχίζονται οι διανομές σε διάφορα σημεία της χώρας

Ρίζωσαν για τα καλά οι δράσεις του κινήματος “Χωρίς Μεσάζοντες”, που συνεχίζει τις δραστηριότητές του. Παρουσιάζουμε ορισμένες από αυτές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στο 9ο δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου (Ζαλλόγγου & Οδ. Ανδρούτσου θα γίνει η επόμενη διανομή, από την πρωτοβουλία “Μαζί να τα φάμε”.

Με νέα ημερομηνία διανομής το Σάββατο  30  Ιανουαρίου 2016,  ο Δήμος Ελευσίνας προχώρησε στην ακόλουθη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παραγωγών: “Ενόψει της 26ης Δράσης του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες», ο Δήμος Ελευσίνας απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, δίχως περιορισμό ως προς το είδος και την ποσότητα των προϊόντων.

   Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί (είτε έχουν συμμετάσχει είτε όχι, στο κίνημα του Δήμου) να υποβάλλουν εκ νέου τις προσφορές τους έως την Τετάρτη 20-01-2016 και ώρα 10:00 πμ στο fax: 2105544934 ή στο e-mail: xorismesazonteselefsina@gmail.com

   Για ενδιαφερόμενους των οποίων η ιδιότητα του παραγωγού δεν έχει ελεγχθεί προγενέστερα, θα ζητηθούν τα αντίστοιχα παραστατικά”.

Κάστρο Αλληλεγγύης

Στη Λαμία η επόμενη απευθείας διάθεση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και όπως αναφέρει η κίνηση “Κάστρο Αλληλεγγύης”: “με Ελαιόλαδο, Όσπρια, Παραδοσιακά Ζυμαρικά, Μέλι, Κρητικό Παξιμάδι, Απορρυπαντικά ΒΙΟΜΕ. Θα ανακοινωθεί έγκαιρα, με περίοδο παραγγελιών από 20 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου.

Στο www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις δράσεις μας, εκεί είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρονική Φόρμα Παραγωγού για την κατάθεση προσφορών προϊόντων. Επίσης, είναι μονίμως διαθέσιμη η Φόρμα Εγγραφής Εθελοντή-Μέλους, μαζί με το email XMLamias@gmail.com και τα τηλέφωνα 6985603574 & 6906981623, για εκτενέστερη και άμεση επικοινωνία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος