Διακόπηκε η δίκη για την 4χρονη Άννυ – Αιφνίδια παραίτηση συνηγόρου

Την παραίτηση της δήλωσε αιφνιδίως η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου, που υπερασπιζόταν τον Ναζίφ Αχμέντοφ, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τον πατέρα της 4χρονης Άννυ, Σάββα Μπακάρτζιεβ τη σκότωσαν και την τεμάχισαν. Για την Παρασκευή διακόπηκε η δίκη, ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου.

Η κ. Παναγοπούλου αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα αποχαιρετώντας τον κατηγορούμενο με ένα φιλί, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες στις φυλακές Κορυδαλλού, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτηση μου από την υπεράσπισή του».

Ενώπιον δημοσιογράφων η συνήγορος ανέφερε πως «κάτι άλλαξε», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τίποτα περισσότερο.

Το δικαστήριο προχώρησε σε αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρου στον κατηγορούμενο με τον πρόεδρο να του διευκρινίζει πως αν τον “αρνηθεί”, η διαδικασία θα επαναληφθεί με δεύτερο διορισμό και αν υπάρξει και άλλη άρνησή του, η δίκη θα συνεχιστεί χωρίς να εκπροσωπείται από υπερασπιστή.

Ο κατηγορούμενος απάντησε ότι “για σήμερα” δέχεται το διορισθέντα συνήγορο «αλλά για την επόμενη φορά θα διορίσει δικό του» προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του δικαστηρίου που σε έντονο ύφος του είπε: «Εδώ δεν είναι παιδική χαρά. Έχετε δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις, δεν μπορείτε να εμπαίζετε το δικαστήριο».

Λίγο πριν από τη διακοπή της δίκης, ο πρόεδρος και πάλι επισήμανε, με αυστηρό ύφος, στον κατηγορούμενο: «Δεν είναι καφενείο εδώ, είναι Μικτό Ορκωτό. Δεν παίζουμε … μην έρθετε την Παρασκευή και ζητήσετε νέα διακοπή. Να διορίσετε σήμερα δικηγόρο για να ενημερωθεί», υπογραμμίζοντας πως στις αρχές Νοεμβρίου λήγουν τα 18μηνα προσωρινής κράτησης του πατέρα αλλά και της μητέρας της άτυχης ‘Αννυ που,επίσης, κάθονται στο εδώλιο.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος