Δράσεις με προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες σε Ηράκλειο Αττικής, Ναύπακτο και Λαμία

Συνεχίζονται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας οι δραστηριότητες του κινήματος “Χωρίς Μεσάζοντες”, ενώ η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες εκφράστηκε και σε αυτό το επίπεδο.

Δράσεις με προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες σε Ηράκλειο Αττικής, Ναύπακτο και ΛαμίαΠροϊόντα χωρίς μεσάζοντες – 4η δράση στο Ηράκλειο Αττικής

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη συνολικά – και πρώτη για τη νέα σεζόν – δράση στο Ηράκλειο διάθεσης αγροτικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς τους, χωρίς μεσάζοντες και σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Από τις 8.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι οι παραγωγοί θα στήσουν τους πάγκους τους έξω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου και Νεότητος), περιμένοντας τους πολίτες στο νέο αυτό ραντεβού που εξασφάλισε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Όπως πάντα, οι πολίτες θα μπορούν να προμηθεύονται σε ειδικές τιμές αγαθά όπως: λάδι, τυροκομικά, αλλαντικά, ζυμαρικά, μέλι, ρακόμελο, ρακί, γλυκά, ρύζι, κρασί, τσίπουρο, ξύδι, παξιμάδια, χαλβάς, σταφίδες, ξηρούς καρπούς, όσπρια, φρούτα, πατάτες, αυγά, μανιτάρια και λοιπά παραδοσιακά προϊόντα.

Θυμίζουμε, ότι η δράση της διάθεσης των προϊόντων χωρίς μεσάζοντες πραγματοποιείται μια Κυριακή κάθε μήνα ενώ τουλάχιστον το 3% από τα έσοδα των αγορών παραχωρείται στο δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρακλείου Αττικής για τη στήριξη όσων αντιμετωπίζουν αυτές τις ανάγκες.

Δράσεις με προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες σε Ηράκλειο Αττικής, Ναύπακτο και ΛαμίαΣτη Ναύπακτο

Το εργατικό κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας – .Κ.Ν.Δ., και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας – Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας μετά την επιτυχημένη διοργάνωση 7 Κοινωνικών Παζαριών, τα οποία επισκέφτηκαν εκατοντάδες πολίτες αλλά και επισκέπτες της περιοχής, διοργανώνουν το 8ο Κοινωνικό Παζάρι.

Το 8ο Κοινωνικό Παζάρι θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Αποκαύκου 16, Ναύπακτος) και ώρες 8.00 – 14:00 & 17:00 – 20:30.
Περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα με παραγγελία, αλλά και άλλες κατηγορίες προϊόντων χωρίς παραγγελία θα βρείτε ΕΔΩ.

Δράσεις με προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες σε Ηράκλειο Αττικής, Ναύπακτο και ΛαμίαΣτη Λαμία

Για την επόμενη απευθείας διάθεση, η κίνηση “Κάστρο Αλληλεγγύης ανακοίνωσε ότι: “Συνεχίζουμε προγραμματίζοντας, για το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, την επόμενη απευθείας διάθεση με: Ρύζι, Κρεμμύδια, Σκόρδα, Χαρτικά, Απορρυπαντικά και (αν έχουμε προσφορά) Ελαιόλαδο. Θα ανακοινωθεί εγκαίρως, με αναμενόμενη περίοδο παραγγελιών από 21 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου..

Στο www.kastrolamias.gr υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις δράσεις μας, εκεί είναι διαθέσιμη και η ηλεκτρονική Φόρμα Παραγωγού για την κατάθεση προσφορών προϊόντων”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δράση της 3ης Οκτωβρίου έγινε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, με τους διοργανωτές να τονίζουν πως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος