Κατηγορούνται για αποπλάνηση ανηλίκων άνδρες 80 και 45 ετών

Δυο άνδρες βρίσκονται τις τελευταίες ώρες  στα χέρια της αστυνομίας  και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων . Συνελήφθη 79χρονος, σε περιοχή της δυτικής Αττικής και  άνδρας 45 ετών για βιασμό  και πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι  ο κατηγορούμενος άνδρας 79 ετών , το περασμένο Σάββατο, έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης, στην εξοχική κατοικία του. Η ανήλικη είχε πάει στο εξοχικό με τον ενήλικα αδελφό της, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον 79χρονο να κάνει εργασίες στην κατοικία του.  Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, παρέπεμψε  την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή.

Ο  ‘Ελληνας 45 ετών που συνελήφθη, κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος ανήλικης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών, από τον περασμένο Μάρτιο έως τις αρχές του Ιουλίου,  παρείχε  εργασία στην ανήλικη, σε κατάστημα που διατηρεί. Έδινε ναρκωτικές ουσίες, στην ανήλικη, τις οποίες αγόραζε από το Ζεφύρι. Παράλληλα, όταν η ανήλικη ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και ασκούσε κατ’ επανάληψη σωματική βία.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο κατάστημα και στα σπίτια του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κάνναβης βάρους 111,7 γραμμαρίων, μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα αεροβόλο πιστόλι, 600 φυσίγγια αεροβόλου όπλου, 54 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, μία γεμιστήρα πυροβόλου όπλου και τρεις κάλυκες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος