Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές (video)

Συννεφιές με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά από το βράδυ, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. 

Μακεδονία – Θράκη
Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές στις βορειότερες περιοχές όπου από το βράδυ θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Νωρίς το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί και το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία – ανατολική Στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες – Κρήτη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που το βράδυ στα βόρεια θα γίνουν νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 12-11-2016
Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές και βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος