Κρυμμένος στη ντουλάπα επί 14 ώρες ο 4ος ληστής του Φαλήρου (video)

Απροσδόκητη τροπή είχε η υπόθεση της σχεδόν «κινηματογραφικής» ληστείας, που σημειώθηκε σε διαμέρισμα χθες στο Π. Φάληρο. Ο τέταρτος ληστής που αναζητούσαν οι αρχές βρισκόταν κρυμμένος επί 14 ώρες στη ντουλάπα του διαμερίσματος που είχε πραγματοποιηθεί η ληστεία, χωρίς να τον αντιληφθούν οι αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι δύο ληστές συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος τραυματίστηκε θανάσιμα στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Η ληστεία είχε σημειωθεί χθες στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως. Στο χώρο μετέβησαν πάνω από 20 αστυνομικοί, οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τον γιο της 64χρονης ενοίκου, που είχε αντιληφθεί το γεγονός από κάμερες ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τους ληστές στα μπαλκόνια και συνέλαβαν τους δύο, στον τέταρτο όροφο. Στη συνέχεια, έψαξαν όλα τα διαμερίσματα σχολαστικά, μέχρι που βρήκαν στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου νεκρό τον τρίτο ληστή.

Στο διαμέρισμα της ληστείας, όμως, δεν σκέφτηκε κανείς να ψάξει. Η Σήμανση είχε πάρει αποτυπώματα, ακόμα και από τις ντουλάπες, ωστόσο κανείς δεν σκέφτηκε να τις ανοίξει.

Γύρω στις 11 χτες το βράδυ και αφού είχε τελειώσει και η Σήμανση, η 64χρονη και η οικιακή βοηθός επέστρεψαν στο σπίτι.

Τότε, έγινε και η εκπληκτική αποκάλυψη από τον γιο της 64χρονης γυναίκας, ο οποίος άνοιξε την ντουλάπα γιατί κάτι του μύριζε και έπεσε πάνω στον ληστή, ο οποίος δεν είχε βγάλει ούτε λεπτό την κουκούλα και έτσι δεν είδε το πρόσωπο του.

Όπως αποδείχτηκε ο δράστης είχε αφοδεύσει μέσα στην ντουλάπα, πιθανόν από την αγωνία του και αυτό μύρισε στον γιο της γυναίκας.

Μόλις ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ο ληστής τον απείλησε με όπλο, διατάζοντας τον να μην φωνάξει, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ακόμα στη γειτονιά.

Ο γιος της 64χρονης ειδοποίησε την αστυνομία όταν ο δράστης έφυγε, αλλά ήταν πλέον αργά.

Για την υπόθεση διατάχθηκε έρευνα από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και αυτή την ώρα λαμβάνονται καταθέσεις από την Ασφάλεια για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πηγή ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος