Οι εθνικές εκλογές στην ΕΡΤ-Eνημερωτικός μαραθώνιος (live)

Προβάδισμα έχει η ΝΔ σε 49 εκλογικές περιφέρειες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σε 10. Με ενσωματωμένο το 57% των εκλογικών τμημάτων, η ΝΔ προηγείται στην Α΄ Αθηνών, στον Βόρειο και Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, στην Α΄ Πειραιώς, στην Ανατολική Αττική, στην Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, καθώς και σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες των περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων. Στην Ήπειρο προηγείται στις τρεις από τις τέσσερις εκλογικές περιφέρειες, στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη στις τέσσερις από τις πέντε και στη Δυτική Ελλάδα στις δύο από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες.

Ενημερωτικός μαραθώνιος από την ΕΡΤ

Η ενημέρωση από την ΕΡΤ είναι συνεχής από τις 06.45 το πρωί της Κυριακής, με απευθείας συνδέσεις ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου της, με συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων και των υποψηφίων, καθώς και με τις μεγάλες πόλεις του εξωτερικού και της ελληνικής Περιφέρειας, η ΕΡΤ καλύπτει μέσα από την ΕΡΤ1, το Πρώτο Πρόγραμμα και το ert.gr την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 7 Ιουλίου.

Η SingularLogic έχει καλύψει το 60% της επικράτειας με έξυπνες συσκευές που εγγυώνται ταχύτητα στην μετάδοση του εκλογικού αποτελέσματος.


Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος