Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Νεκρά δύο αδέλφια – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέλφια άνδρας και γυναίκα, ηλικίας 34 ετών και 29 ετών αντίστοιχα, βρέθηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους στην οδό Ολυμπίας.
Τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδερφός τους, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα – δώμα της ίδιας οικογενειακής πολυκατοικίας. Στο σημείο βρέθηκε και μία καραμπίνα.

Σύμφωνα με τους γείτονες τα αδέλφια ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς είχαν χάσει τη μητέρα τους πριν από επτά μήνες

Ιατροδικαστής βρέθηκε στο σημείο έκανε την πρώτη εξέταση των σορών και θα ακολουθήσει η νεκροτομή. Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με επικρατέστερο σενάριο να έχει πυροβολήσει ο ένας τον άλλον και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε, ενώ το πιθανότερο φαίνεται να είναι να πυροβόλησε πρώτα η 29χρόνη τον 34χρονο αδερφό της και μετά να αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, που εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια βρέθηκαν δύο σημειώματα. Στα σημειώματα αυτά αναφέρεται η απόφαση τους να αυτοκτονήσουν τόσο ο 34χρονος όσο και η 29χρονη.

Ο γραφικός χαρακτήρας στα σημειώματα ταιριάζει σε έναν από τους νεκρούς, ωστόσο γραφολόγος θα αναλάβει να ερευνήσει εάν τα σημειώματα τελικά γράφτηκαν από ένα από τ’ αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να «ρίξει φως» σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος